Kom af med dine urenheder

Din hud plejer du bedst med en hudplejeserie, der aktivt modvirker uren hud og bumser. Gå efter hudplejeprodukter som indeholder salicylsyre. Salicylsyren er særdeles god mod uren hud, idet den har en eksfolierende virkning, hvor hudlag løsnes og fjernes samtidig med, at huden blødgøres, hvormed hudens fugtbindende evner øges. Salicylsyre virker bakteriedræbende, antiseptisk samt desinficerende, hvilket er den egenskab, der får tilstoppede porer til at åbne sig, og de ophobede bakterier kan fjernes i- og omkring talgkirtlerne. Den urene hud fjernes effektivt, og porerne synes også visuelt mindre, idet de bliver renset.

Dermaxir har det højeste tilladte indhold af salicylsyre (2%), som det eneste produkt i Danmark og er sammensat af unikke produktformuleringer, der holder din hud ren hele døgnet.

Søvn og kost kan ligeledes have en afgørende faktor for din huds tilstand . Derudover det vigtigt at drikke en masse vand, så affaldsstofferne ikke hober sig op i kroppen. Det anbefales at drikke omkring 2 liter vand om dagen - fordelt ud på hele dagen. Endelig er motion er også en god ting; gerne minimum 30 minutter om dagen.  

Læs mere om Dermaxirs produkter hér

SPECIALLÆGE
Emil Henningsen

Emil har 10 års erfaring som læge, og han er i dag Danmarks førende speciallæge indenfor behandling af akne og aknear, hvor han anvender de nyeste laserbehandlinger, peelinger og andre behandlingsteknikker. Han har mange års erfaring fra sit arbejde som dermatolog i Danmark og i udlandet, hvor han blandt andet har arbejdet på privatklinikker i London.
Læs mere om Emil her >

Den hurtigste og mest effektive behandling af uren hud og bumser er, at benytte Dermaxir; en hudplejeserie med aktive ingredienser, hvoraf salicylsyre er det bærende aktivstof, der effektivt modarbejder uren hud. Dermaxir sørger for, at din hud får de optimale betingelser for at bekæmpe din urene hud gennem døgnets 24 timer, hvis du følger produktguiden .

Full Solution
Få den komplette Dermaxir oplevelse med denne pakke, som indeholder alle Dermaxirs hudplejeprodukter.
Du får
FRI FRAGT og Spare 15% på produkterne. Derudover får du et Blackhead Removing Tool med i købet

631,00 kr 822,00 kr