80 % af alle mennesker
rammes af uren hud

Igennem årtier har man forsøgt at kortlægge den specifikke genetiske årsag bag uren hud for herved at kunne udvikle produkter til at fjerne det. Motivationen for denne type forskning er stor, da 80 % af alle mennesker rammes af uren hud på et eller andet tidspunkt i deres liv.

 

FORSKNING VISER

I starten af puberteten øges produktionen af androgen (kønshormon) hos begge køn, hvilket stimulerer talgkirtlerne i huden til at producere mere hudfedt. Samtidig forsnævres talgkirtlerne, hvorved hudfedtet ikke kan komme ud af kirtlen, og huden går derfor i gang med at nedbryde hudfedtet. I denne proces dannes der affaldsstoffer og fedtsyrer, der irriterer talgkirtlen, og hudbakterien Propionebacterium Acnes opstår og skaber en betændelse i huden. Dette viser sig først ved ømme og røde småknuder, der senere afløses af egentlige bumser, der indeholder nedbrudt hudfedt og/eller betændelse.

FORSKNINGSRESULTAT

I lidt over 4 år forskede Dermaxir i de bagvedliggende årsager til uren hud og muligheden for at udvikle et produkt, der kan fjerne og bekæmpe uren hud på en effektiv måde. Dette lykkedes, og produktserien under navnet Dermaxir består af i alt 5 produkter, der udgør en samlet serie til at opnå ren, sund og flot hud.

Emil Henningsen

SPECIALLÆGE EMIL HENNINGSEN
Speciallæge i hudsygdomme
Læs mere her

n7 Smoothening Serum

DERMAXIR
Sådan virker Dermaxir
Læs mere her

Online rådgivning

RÅDGIVNING
Online rådgivning
Få gratis rådgivning