Danmarks førende speciallæge

Emil har 10 års erfaring som læge, og han er i dag Danmarks førende speciallæge indenfor bekæmpelse af akne og aknear, hvor han anvender de nyeste laserbehandlinger, peelinger og andre teknikker. Han har mange års erfaring fra sit arbejde som dermatolog i Danmark og i udlandet, hvor han blandt andet har arbejdet på privatklinikker i London.

Emil Henningsen står bag www.aknespecialisten.dk hvor du kan se mere om de nyeste måde at bekæmpe af akne og aknear.

Mere om Emil Henningsen

Emil har undervist kommende speciallæger fra Skandinaviens universitetssygehuse i hud- og laserbehandlinger. Han deltager flere gange årligt på dermatologiske kongresser og besøger ofte kolleger i sit internationale netværk, hvor han udveksler erfaringer og bringer nye idéer med sig hjem.

Hans patienters høje tilfredshed skyldes ikke blot hans store erfaring, men i lige så høj grad, at han ser mennesket bag ansigtet – Emil er optaget af at forstå det menneske, han sidder overfor. Som specialiseret dermatolog har han en unik viden om huden, og hans patienter kommer fra lande i og udenfor Europa for at få hans vurdering og modtage råd for akne og aknear.

www.aknespecialisten.dk

Speciallæge Emil Henningsen anbefaler

2% SALICYLSYRE.
BLIV FRI FOR UREN HUD.

”Da salicylsyre er fedtopløselig, kan syren trænge igennem hudens naturlige olier og er derfor særdeles effektiv til bekæmpelse af uren og fedtet hud.”

 

Emil Henningsen, SPECIALLÆGE

2%

SALICYLSYRE

Hudplejeprodukter må maksimalt have 2% Salicylsyre i deres produkter.

Hvad er salicylsyre?
Salicylsyre er en fedtopløselig beta-hydroxysyre, som fremstilles af salicin, der findes naturligt i piletræers bark. Salicylsyres betændelsesdæmpende virkning har været anvendt i naturmedicin tilbage i oldtidens Grækenland og i det gamle Ægypten.

 

Hvad er forskellen på salicylsyre-peeling og hudplejeprodukter med indhold af salicylsyre?
Salicylsyre-peelinger indeholder højere koncentrationer af salicylsyre (op til 30 %) og anvendes af professionelle behandlere og hudlæger. Salicylsyre-peelinger pensles på huden og fjernes efter få minutter. Da hudplejeprodukter efterlades på huden, må de maksimalt indeholde 2 % salicylsyre, mens renseprodukter må indeholde op til 3 % salicylsyre. Man kan derfor betragte salicylsyre-peelinger som en intensiv bekæmpning, som i perioder med mange bumser kan anvendes med 2-4 ugers mellemrum, mens man bør anvende eksfolierende hudplejeprodukter, fx med 2 % salicylsyre til daglig pleje og vedligeholdelse af uren hud.

47-75%

REDUKTION AF URENHEDER

Salicylsyre reducerer hudorme og akne med 47-75% i de foreliggende studier.

Virker salicylsyre på alle slags akne?
Salicylsyre reducerer hudorme og akne, og peelinger med salicylsyre reducerer hudorme og akne med 47-75 % i de foreliggende studier. Salicylsyre virker bedst på overfladiske bumser, og metoden er ikke effektiv til dybe bumser og bylder, hvor det er nødvendigt hurtigt at søge hudlæge og modtage anden rådgiving for at undgå at udvikle aknear.

 

Kan salisylsyre kombineres med andre metoder?
Salicylsyre kan med fordel kombineres med andre metoder at bekæmpe uren hud på. Udover receptfligtig medicin som skal ordineres af lægen, findes der i dag laserbehandlinger, fx Regenlite Transform, som er dokumenteret effektive, og som anvendes til bekæmpelse af akne og røde aknear.

80%

RAMMES AF UREN HUD

80% af alle mennesker bliver ramt af uren hud i variende grad.*

Hvad anvendes salicylsyre til?
Salicylsyre har en eksfolierende og betændelsesdæmpende virkning ved anvendelse på huden. Salicylsyre har derfor været anvendt i dermatologien til bekæmpning af hudlidelser med fortykket eller irriteret hud, fx til bekæmpelse af uren hud.

 

Hvordan virker salicylsyre på uren hud?
Den betændelsesdæmpende virkning af salicylsyre udnyttes ved bekæmpelse af akne (acne vulgaris), hvor salicylsyren dæmper rødme, varme, smerter og hævelse i huden. Salicylsyrens eksfolierende virkning anvendes til at rense og åbne tilstoppede talg- og hårkirtler - netop der, hvor akne opstår.

Den fedtreducerende virkning af salicylsyre medfører, at huden danner mindre olieholdigt talg, hvilket reducerer dannelsen af nye hudorme. Da salicylsyre er fedtopløselig kan syren trænge igennem hudens naturlige olier (talg) og er derfor særdeles effektiv til bekæmpelse af uren og fedtet hud.

DERMAXIR – DEN VIDENSKABELIGE LØSNING PÅ UREN HUD 
0% parfume, farvestoffer & parabener