Små hudfarvede eller hvide knopper i panden?

Små knopper i panden – hvad er det?
Har du små hudfarvede eller hvide knopper i panden eller andre steder på kroppen, er der oftest tale om talgknopper. Talgknopper opstår når en ophobning af talg og dødehudceller danner en prob i hårsækken.

Hvordan kommer jeg af med dem?
Ønskes det at komme talgknopper til livs, er man nødt til at arbejde med de tilstoppede hårsække uden at genere huden. Bliver huden irriteret eller ramt af bakterier, kan der let gå infektion i, hvilket fører til betændte bumser. For at forhindre talgknopper i at opstå samt bekæmpe dem, når de er opstået, er den bedste at forebygge tilstopninger.

Den bedste måde at gøre dette, er igennem en regelmæssig hudplejerutine med f.eks. salicylsyre. Salicylsyre er den bedste og mest effektive ingrediens mod talgknopper, da det kan trænge igennem fedt og eksfoliere i dybden og dermed opløse tilstopningerne. Derudover har salicylsyre en mild men antibakteriel effekt.

Exfolier og rens huden
Hvis du ikke eksfolierer din hud som en del af din daglige hudplejerutine, risikerer du, at du ikke får fjernet alle de døde hudceller, hvilket kan resultere i tilstopninger. Derfor er det vigtigt at du renser dit ansigt hver morgen og aften. Anvend med fordel vores Cleansing Pad for en effektiv dybderens. Med vores Cleansing Pad masserer du ansigtsrensen ind i huden og sikrer derved at du effektivt får fjernet alt make-up og overskydende fedt og snavs. Brug gerne et minut på at få masseret rensen ind i huden.

Alle Dermaxir produkter, på nær n7 Smoothening Serum, indeholder 2% salicylsyre.

Effektiv behandling af knopper i panden

n1 Daily Face Wash

Den bedste måde at behandle knopper i panden er ved at følge Dermaxirs produktguide. Dermaxir er en hudplejeserie med aktive ingredienser, hvoraf salicylsyre er det bærende aktivstof, der effektivt modarbejder uren hud, som eksempelvis knopper i panden. Dermaxir sørger for, at din hud får de optimale betingelser for at bekæmpe din urene hud og knopper i panden gennem døgnets 24 timer, hvis du følger produktguiden.

n3 Moistrurising Face Gel

Herefter benyttes Dermaxir n3 Moisturising Face Gel (to gange om dagen: morgen og aften). Gelen fugter huden i dybden, bremser urenhederne i at opstå og den giver dig en ren og ikke mindst blød hud uden knopper i panden.

n1 Daily Face Wash

• Behandler effektivt bakterier og urenheder
• Trænger hurtigt ind i huden og giver fugt
• Højt indhold af salicylsyre (2 %)

n3 Moistrurising Face Gel

• Behandler effektivt uren hud
• God til alle hudtyper
• Højt indhold af salicylsyre (2 %)
• Dermaxirs Face Wash kan benyttes til at fjerne make-up

n7 Smoothening Serum

Vurderer du, at huden er meget tør, kan du med fordel anvende Dermaxir n7 Smoothening Serum efter brug af n1 Daily Face Wash og før brug af n3 Mosturising Face Gel. Serummet giver de optimale betingelser for n3 Moisturising Face Gel, og det efterlader din hud silkeblød og lækker.

n9 Peel-Off Mask

En-to gange om ugen benyttes Dermaxir n9 Peel-Off Face Mask om aftenen inden brug af n1 Daily Face Wash. Peel-Off ansigtsmasken er særligt effektiv mod fedtet hud, hudorme og knopper i panden, på næsen og hagen - i det man kalder T-zonen.

n7 Smoothening Serum

• Giver ekstra fugt til hudens inderste lag
• Efterlader huden blød og sund
• Højt indhold af antioxidanter, mineraler, vitaminer og aktive enzymer

 

n9 Peel-Off Mask               

• Giver ekstra fugt til hudens inderste lag
• Efterlader huden blød og sund
• Højt indhold af antioxidanter, mineraler, vitaminer og aktive enzymer