Små hudfarvede eller hvide knopper i panden?

Små knopper i panden – hvad er det?
Har du små hudfarvede eller hvide knopper i panden eller andre steder på kroppen, er der oftest tale om talgknopper. Talgknopper opstår når en ophobning af talg og døde hudceller danner en prop i hårsækken. Talgknopper kan være utroligt irriterende at have - specielt hvis de sidder i ansigtet. Heldigvis er der råd at hente for at mindske antallet af talgknopper.

Sådan slipper du af med dem
Den bedste måde at bekæmpe og forebygge talgknopper er ved en god og regelmæssig hudplejerutine. Ønsker man at komme talgknopperne til livs, er man nødt til at arbejde med til tilstoppede hårsække uden at genere huden. Bliver huden irriteret eller ramt af bakterier, kan der let gå infektion i talgkirtlerne, hvilket kan føre til betændte bumser.

Eksfoliering
Blid eksfoliering med en bakteriehæmmende sæbe kan modhjælpe talgknopperne. Dermaxirs n1 Daily Face Wash er en klar ansigtsæbe, der åbner hudens porer, og herved lader produktet trænge ned og rense området omkring talgkirtlerne og fjerner urenheder. Brug sæben morgen og aften til at rense dit ansigt. Du kan med fordel benytte Dermaxirs Cleansing Pad sammen med n1 Daily Face Wash. Dermaxirs Cleansing Pad er en fleksibel silikonebørste, der skånsomt masserer huden og effektivt fjerner snavs, døde hudceller og make-up fra porerne. Ved at bruge den skånsomme Cleansing Pad kan du blidt men effektivt eksfoliere huden, uden at irritere talgknopperne så de udvikler sig til bumser.

Afslutningsvis kan du slutte af med en fugtgivende creme eller gel. Salicylsyre er i denne forbindelse en meget vigtig ingrediens, da den er ekstremt effektiv mod talgknopper og uren hud. Da salicylsyre kan trænge igennem fedt, kan den ekfoliere din hud i dybden, og på den måde opløse de tilstoppede talgkirtler.

Alle Dermaxirs produkter, på nær n7 Smootening Serum, indeholder 2% salicylsyre og er specielt fremstillet til at bekæmpe uren hud.  

Effektiv behandling af knopper i panden

n1 Daily Face Wash


Dermaxir er en hudplejeserie med aktive ingredienser, hvoraf salicylsyre er det bærende aktivstof, der effektivt modarbejder uren hud, som eksempelvis knopper i panden. Dermaxir sørger for, at din hud får de optimale betingelser for at bekæmpe din urene hud og knopper i panden gennem døgnets 24 timer.

n3 Moistrurising Face Gel


Efter at have vasket ansigtet med n1 Face Wash, benyttes Dermaxir n3 Moisturising Face Gel (to gange om dagen: morgen og aften). Gelen fugter huden i dybden, bremser urenhederne i at opstå og den giver dig en ren og ikke mindst blød hud uden knopper i panden.

n1 Daily
Face Wash

Sold out

n3 Moisturising
Face Gel

Sold out

Cleansing
Pad

Sold out