Sådan gør du

Kæmper du med fedtet hud, er det først og fremmest vigtigt at du renser din hud 2 gange dagligt og at du ikke springer fugtighedscremen over.

Når du renser din hud kommer du af med det snavs og de bakterier du har opfanget i løbet af dagen. Efter du har renset din hud er det vigtigt at du fugter huden for at holde hudens barrierer intakt, da tør hud producere mere talg som tilstopper porerne. Hvis du ikke føler, at en creme giver dig nok, kan du med fordel anvende en serum under, da de er fyldt med en masse aktive fugtgivende ingredienser.

Find den rette ansigtsvask
Har du uren hud er det en god idé at finde en ansigtsvask der indeholder salicylsyre. Salicylsyre forebygger dannelse af urenheder og virker fedtopløsende, hvilket betyder, at det fjerner fedtet i hudens porer. Dermaxir indeholder 2% salicylsyre.
Læs mere om det her.

Eksfolier
Eksfoliering er en af de vigtigste hudplejerutiner, hvis du kæmper med fedtet og olieret hud. En forsigtig eksfoliering er den mest effektive måde at komme af med snavs og bakterier og dermed reducere tilstoppede porer. Salicylcyre har en eksfolierende effekt, der kan nå helt ned og rense porerne, så fedtet ikke tilstopper dem. Det anbefales at eksfoliere huden 2 gange om ugen. Dermaxir n9 Peel-Off Mask er dybderensende og indeholder 2 % salicylsyre.  

Sørg for din hud
altid er fugtig
Når du har renset din hud er det altid vigtigt at du sørger for at slutte af med at tilføre en masse fugt. Dermaxir n7 Smoothening Serum indeholder både hyaluronsyre og glycerin, der begge er ingredienser der agerer som mikrosvampe der suger fugten ind i huden og holder på den.