Roaccutan er et lægemiddel, og må kun udskrives af læger.

Kapsler indeholder isotretinoin, et stof der ligner A-vitamin. Roaccutan er det mest effektive middel der findes ved bumser. Det er kun hudlæger der må udskrive Roaccutan.

Virkningen af Roaccutan skyldes at præparatet virker på alle de faktorer, der medvirker til, at der dannes bumser:

 • Mængden af talg i talgkirtlerne formindskes
 • Tilstopningen af talgkirtlerne forsvinder
 • Antallet af bakterier formindskes
 • Betændelse hæmmes

Roaccutan vil derfor efter få måneder kunne få både den fedtede hud, hudormene og bumserne til at forsvinde. En stor del af de der behandles med Roaccutan, vil opnå en permanent bedring af bumserne. Enkelte vil få tilbagefald, som eventuelt kræver en ny Roaccutan kur.

Roaccutan har dog nogle markante og alvorlige bivirkninger, og der skal derfor meget til, før at en læge udskriver en Roaccutan kur. Roaccutan påvirker samtidig leveren og nyrerne, og behandlingen skal derfor følges med lægekontrol og blodprøver for at se, om kroppen tager permanent skade.

Af andre bivirkninger kan nævnes:

 • Ekstrem tør hud
 • Tørre slimhinder (løber, øjne og næse)
 • Eksem
 • Ømhed i muskler
 • Depression
 • Hovedpine
 • Ændring af fedtstoffer i blodet.

At benytte Roaccutan bør være den absolut sidste mulighed. Et alternativ til Roaccutan til personer med ”normal” uren hud er Dermaxirs hudplejeserie, som er effektiv og helt uden parabener, parfume eller farvestoffer. Det aktive indholdsstof i Dermaxirs produkter er salicylsyre; en betahydroxysyre med to carbonatomer, der udvindes fra salicin . Salicylsyren er særdeles god mod uren hud, idet den har en eksfolierende virkning, hvor hudlag løsnes og fjernes samtidig med, at huden blødgøres, hvormed hudens fugtbindende evner øges. Salicylsyre virker bakteriedræbende, antiseptisk samt desinficerende, hvilket er den egenskab, der får tilstoppede porer til at åbne sig, og de ophobede bakterier kan fjernes i- og omkring talgkirtlerne. Den urene hud fjernes effektivt, og porerne synes også visuelt mindre, idet de bliver renset.

Mængden af salicylsyre afgør selve effekten, og typisk benytter man 0,6 – 1,4% aktiv salicylsyre i produkter mod uren hud. At man historisk set ikke har benyttet over 1,4% skyldes, at huden herved tørrer kraftigt ud, hvormed et nyt problem skabes. Dermaxirs forskning og udvikling resulterede i en formel, der gør det muligt at benytte hele 2,0% salicylsyre (effekten fordobles herved) i kombination med 2 andre aktive indholdsstoffer, der betyder, at huden ikke tørrer ud. På denne måde får man en maksimal effekt af Dermaxirs produkter.  

Resultatet af de mange års forskning var, at der blev udviklet en aktiv produktproces, hvor Dermaxir ikke alene trænger dybt ned i hudens porer og talgkirtler og desinficerer disse, men også efterlader en desinficerende hinde, der holder i flere timer (modsat andre hudplejeprodukter der kun virker i det øjeblik, man bruger dem). Denne hinde holder porerne og talgkirtlerne rene, hvormed affaldsstofferne mindskes betydeligt, hvilket betyder at der ikke i samme omfang dannes betændelse i huden. I praksis viser dette sig ved, at hunden bliver ren og pæn.

Dermaxir har med succes implementeret de aktive indholdsstoffer i alle 5 produkter, således at huden opnår den maksimale beskyttelse mod betændelsesdannelse i døgnets 24 timer (hvis man følger produktguiden for Dermaxirs hudplejeprogram). Det betyder helt konkret, at Dermaxir modvirker uren hud på alle tidspunkter af døgnet, hvor andre hudplejeprodukter kun virker i det øjeblik, man benytter dem. Dermaxir bekæmper effektivt uren hud!

Du kan se den anbefalede produktguide til Dermaxir her: Produktguide

Du kan bestille Dermaxir her: Køb Dermaxir