Pernille Harder er vendt hjem til Tyskland efter ferie ovenpå en meget succesrig EM-turnering. I den forbindelse har vi stillet hende nogle spørgsmål om hudpleje, skønhed og selvtillid, som vi bringer til jer her!

Hvordan har det været at være en del af al virakken og fejringerne herhjemme? Jeg ved, at du har været på ferie - hvordan har den første tid efter medaljen været?

Det var en fantastisk velkomst vi fik, da vi kom hjem til Danmark efter en måned i Holland. Det var dejligt at se så mange mennesker både i Viborg og i København. Det var stort at se, at så mange mennesker ville bruge deres tid på at ønske os tillykke med sølvmedaljen.

Tiden efter har været stille og rolig. Jeg tog nogle dage på ferie med min kæreste, hvor jeg bare fik slappet af, spist god mad og nydt solen.

I medier og interviews fremstår du som en meget målrettet og selvbevidst person. Du ved, hvad du vil og hvordan du skal komme derhen. Ud over at være en skide god fodboldspiller, hvor kommer din selvtillid så fra og hvad betyder den for dig i det daglige?

Selvtillid er utrolig vigtigt i livet generelt. Man skal tro på sig selv og det man gør. Jeg har lært, at det er bedre at gøre ting 100 % og nogle gange fejle, end at gøre noget halvt, fordi man ikke er helt sikker på, at det er det rigtige.

Læs også: Pernille Harder er nyt ansigt for Dermaxir

Påvirker uren hud din selvtillid?

Nej, ikke som sådan. Men det er klart, at når man får en stor bums i ansigtet, forsøger man jo at gøre alt for at dække den, og jeg vil selvfølgelig gerne have en ren hud, specielt når der bliver taget billeder og man kommer i medierne. Jeg er mere glad og tilfreds med mit udseende, når jeg har en ren og flot hud, end når jeg har uren hud.

Hvor plaget af uren hud har du været og hvordan har Dermaxir hjulpet dig?

Jeg har haft lidt uren hud tidligere, og efter at have brugt Dermaxir i nogle uger begyndte jeg at få mere ren hud og de små bumser gik væk. Efter en måneds tid var min hud blevet meget bedre. Dermaxir har gjort en forskel for min hud og hjulpet mig af med urenhederne.

Læs også: Fem gode råd mod uren hud og bumser

Tænker du over, hvad du spiser og indtager?

Det er jo naturligt med min sport, at jeg ikke spiser fast food hver dag. Men ellers tænker jeg ikke så meget over, hvad jeg spiser. Jeg tænker kun på, at jeg skal spise meget for at kunne præstere på banen. Når jeg skal helt ned i gear, slappe af og rigtig hygge, står en aften typisk på en god middag beståede af sushi og så en masse bland-selv-slik og cola :)

I en travl hverdag er det dog vigtigt for mig at holde min hud flot og ren, og derfor bruger jeg Dermaxir dagligt. n1 Daily Face Wash og n3 Moisturising Face Gel er mine favoritter, og jeg bruger dem dagligt morgen og aften. Og det bedste er, at det virker!