N11 Cleansing Body Wash
Bumser kan opstå alle steder på kroppen og kommer af samme årsag som bumser i ansigtet. Man ser oftest, at folk har bumser i ansigtet, men mange lider også af bumser på brystet, ryggen eller numsen.

Uren hud på kroppen kan i de fleste tilfælde bekæmpes igennem rens og god hygiejne. Bumser på kroppen opstår af en overproduktion af talg og fedt, der sammen med døde hudceller tilstopper porer og talgkirtler, hvilket fører til infektion/bumser. Derudover kan skidt, bakterier og hormonelle årsager spille en stor rolle.

Vi har udviklet n11 Body Wash der opløser fedt og døde hudceller og som renser i dybden i porerne og hårsækkene. Udover at forbygge uren hud virker kropsvasken bakteriehæmmende, hvilket vil mindske de eksisterende bumser.  

5 gode råd

Uren hud på kroppen er helt normalt og noget mange unge oplever. Vi har samlet 5 gode råd til at forbygge og fjerne uren hud.

Hygiejne

Hygiejne

Sørg altid for at skifte t-shirt/bluse. Der kan gemme sig en masse bakterier i din t-shirt efter du har haft den på en hel dag. Har du tilbøjelighed til bumser på overkroppen, kan det være en god idé at sørge for at skifte tøj og sengetøj regelmæssigt. Husk ligeledes at skifte dine håndklæder og vaskeklude ud jævnligt.

Rens huden med n11 Body Wash

Rens huden med n11 Body Wash
Vi anbefaler selvfølgelig, at du vasker din hud med n11 Body Wash på de områder, hvor du oplever uren hud. Kropsvasken er rig på salicylsyre og glykolsyre (frugtsyre) der sammen eksfolierer døde hudceller og opløser tilstoppede porer. Glykolsyre er den mest virksomme blandt frugtsyrerne, og hjælper til at forny huden og mindske uregelmæssige tilstande i huden. Derudover indeholder kropsvasken beroligende, fugtgivende og plejende ingredienser som niacinamide og aloe extract.

Pas på med at presse bumsen

Pas på med at presse bumsen
Vær altid forsigtig, hvis du giver dig i kast med at presse bumser. Det kan nemlig blive en grim affære og i værste tilfælde efterlade ar. Sørg altid for at have helt rene fingre og brug aldrig negle. Du kan med fordel bruge Blackhead Removing Tool til at fjerne presse bumserne. (link)

Masser af væske og varieret kost

Masser af væske og varieret kost
Drik altid godt med væske, for at holde din krop hydreret og få renset ud af affaldsstofferne. Spiser du sundt og varieret, vil du helt sikkert også kunne se det på din hud.

Dyrk en masse motion

Dyrk en masse motion
Det er ikke kun din krop, men også din psyke der takker dig, når du dyrker regelmæssig motion. Det er videnskabelig bevist at motion styrker selvtilliden og det er derfor noget vi anbefaler alle at gøre!  

Den fantastiske n11 Body Wash forebygger og reducerer uren hud på kroppen. Salicylsyre og glykolsyre trænger sammen ind og renser i dybden, så tilstopninger i porer og talgkirtler opløses inden betændelsestilstanden opstår.
I tvivl? Vores hudekspert giver gratis rådgivning. Få online rådgivning >>

Produktinformation

• Forbygger og reducerer uren hud på kroppen
• Salicylsyre og glykolsyre trænger sammen ind og renser porerne i dybden
• Opløser tilstopninger i porerne og talgkirtler
• Virker beroligende på irriteret hud
• Ingen parfume, farvestoffer & parabener
• Velegnet til alle hudtyper

Sådan anvender du n11

Anvend kropsvasken på våd hud. Masser produktet ind i huden og skyl ad med vand.

Ingredienser

n11 Cleansing Body Wash indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer. Læs mere om de ingredienser der effektivt bekæmper urenheder og bumser.

Salicylsyre: Salicylsyre er en vigtig ingrediens i bekæmpelsen af uren hud, da den fremmer eksfoliering af huden og rensning af porerne, og dermed mindsker risikoen for at danne nye hudorme og bumser. Det er ligeledes videnskabeligt bevist, at salicylsyre lindrer betændte bumser.

Læs anbefalingen om Salicylsyre fra Speciallæge Emil Henningsen >

Aloe: Aloe har en lindrene, beroligende og genopbyggende effekt på irriteret og skadet hud.

Niacinamide: reducerer inflammation og blødgører huden samt letter rødmen fra irriteret og uren hud.

Glykolsyre: er en frugtsyre, som ved brug på huden binder fugt i huden og fjerner døde hudceller. Dette gør denne slags syre specielt god til tør hud og akne.

Sold out