Dansk firma har opnået succes med at knække formlen til at fjerne uren hud, og har på baggrund af deres mangeårige studier og forskning udviklet et produkt, der nu præsenteres i en lang række lande i Europa.

Uren hud og akne er fællesbetegnelser for en række hudsygdomme, hvor der er betændelse i og omkring talgkirtlerne. I starten af puberteten øges produktionen af androgen (kønshormon) hos begge køn, hvilket stimulerer talgkirtlerne i huden til at producere mere hudfedt. Samtidig forsnævres talgkirtlerne, hvorved hudfedtet ikke kan komme ud, og huden går derfor i gang med at nedbryde hudfedtet, i hvilken proces der dannes affaldsstoffer og fedtsyrer, der irriterer talgkirtlen.

Læs mere: Hvad er Dermaxir?

Hudbakterien (Propionebacterium acnes) opstår og skaber en betændelse i huden. Dette viser sig først ved ømme og røde småknuder, der senere afløses af egentlige bumser, der indeholder nedbrudt hudfedt. Uden behandling aftager en sådan betændelse efter 7-15 dage alt afhængig af sværhedsgraden (det viser sig fysisk ved, at bumsen forsvinder), men man har i årtier forsøgt at udvikle produkter, der kan forkorte disse 7-15 dage ned til et minimum, og samtidig sikre, at den urene hud ikke opstår på ny.

Bekæmp mildt men effektivt uren hud med ny hudplejeserie

Gennem de seneste 4 år har Dermaxir forsket i muligheden for at udvikle et produkt, der kan fjerne og bekæmpe uren hud. Dette er endelig lykkedes, godkendelserne er på plads i Europa og i Asien, og produkterne sælges blandt andet på apoteker landet over.

Læs også: Fodboldstjernen Pernille Harder er ny frontfigur for Dermaxir

Hvor mange hudplejeprodukter alene bekæmper den urene hud på hudens overflade, benytter Dermaxir det aktive indholdsstof salicylsyre, der trænger ned i hudens porer og talgkirtler og desinficerer disse. Efter de er desinficeret, lægges en hinde inde i de enkelte porer og talgkirtler (det unikke ved Dermaxir) som holder porerne og kirtlerne rene, hvormed affaldsstofferne mindskes betydeligt. Det betyder, at der ikke i samme omfang dannes betændelse, hvilket viser sig ved, at huden bliver ren og pæn. 

Det unikke ved Dermaxirs hudplejeserie er samtidig, at man har formået at implementere det aktive indholdsstof i alle produkterne (undtagen n7 Smoothening Serum med det eneste formål at forkæle din hud med fugtgivende aktivstoffer), således at huden opnår den maksimale beskyttelse mod betændelsesdannelse i døgnets 24 timer (hvis man følger trin-planen for Dermaxirs hudplejeprogam).

Den optimale behandling opnås ved at følge Dermaxirs produktguide/tre-trins-plan. Følger du den, vil du se resultater efter ca. 4-5 ugers brug, mens Dermaxir når sin fulde effekt efter ca. 12-13 ugers brug.

Dermaxir kan købes på apoteker landet over. Se her, hvilke apoteker, der sælger Dermaxirs hudplejeserie mod uren hud og bumser.

Derudover kan Dermaxir købes i webshoppen, på webapoteket.dk og på Med24.dk. Du sparer 10-15 %, hvis du køber en af de tre pakkeløsninger, og tilmelder du dig Dermaxirs nyhedsbrev, får du tilmed 10 % på din første ordre.

Sale

Unavailable

Sold Out