Der findes ikke et kosttilskud, som kan fjerne akne, uren hud eller bumser. Basalt set kan man mindske uren hud og bumser ved at leve sundt; få min. 7-8 timers nattesøvn, drikke 2 liter vand om dagen og dyrke motion i minimum 30 minutter hver dag.

Det mest effektive råd mod uren hud og bumser er dog at benytte en effektiv hudplejeserie, der bekæmper uren hud og bumser. Mange hudplejeserier lover ”mirakler”, men kogt ned til fakta handler det om, hvor stort et indhold af salicylsyre, der er i produktet. Den maksimalt tilladte grænse i Europa er 2%, men grundet udfordringer med ikke at tørre huden ud, benytter stort set samtlige hudplejeproducenter typisk kun 0,6% til 1,4%.

I Dermaxir lykkedes det at udvikle produktformuleringer, der tillader brugen af 2% salicylsyre, og samtidig tilsætte fugtgivende aktivstoffer, således at huden ikke tørrer ud.

En yderst effektiv måde at slippe af med bumser og uren hud på er derfor ved, at benytte Dermaxir. Du kan læse mere om, hvordan Dermaxir virker her.