Forkæl din hud ved at vælge produkter med en masse fugtgivende, blødgørende og lindrende ingredienser. Det er vigtigt i vinterperioden at tilføre din hud ekstra fugt, da kulde kan være hård ved huden og udtørre den. Med Dermaxir får du de mest effektive ingredienser!

Snegleslim i hudpleje – a’hva’ for noget?

Snegleslimen i vores produkter udvindes fra den almindelige havesnegl, og trenden stammer fra skønhedsfænomenet K-beauty, hvor også "3-sekundersreglen" stammer fra. Slimen indeholder beskyttende antioxidanter og fugter din hud.

Døjer du med tør hud, bør du pleje din hud med Dermaxir, der indeholder mange vigtige vitaminer og antioxidanter som B3-vitamin, E-vitamin, honning, algeekstrakt og beta-glucan. Fælles for dem alle er, at de fugter din hud, beskytter den mod skader, beroliger og mindsker irritation.

Dermaxir er kun det bedste for din hud, og produkterne indeholder derfor heller ikke hverken parfume, parabener eller farvestoffer.

Køber du en Smoothening Solution sparer du ikke bare 10 % - du får samtidig den bedste pleje mod tør og uren hud.


Denne pakke fjerner ikke kun bumser og urenheder, men fugter også huden i dybden og efterlader den glat og blød. Spar 10 % og få følgende: 

Dermaxir n3 Moisturising Face Gel
Dermaxir n7 Smoothening Serum
Dermaxir n9 Peel-Off Face Mask
+ Gratis Blackhead Removing Tool
+ Fri fragt

Pris: 436,00 kr  564,00 kr