Uren hud (bumser) forekommer normalt i pubertetsalderen og rammer stort set alle teenagere, og ganske ofte fortsætter symptomerne et godt stykke ind i voksenlivet, men forsvinder så typisk senest ved 30-års alderen. Faktisk siger man, at op mod 80 % af alle mennesker døjer med uren hud på et tidspunkt i løbet af deres liv, så det er svært at give et entydigt svar på, hvornår man stopper med at få bumser.

Det ses dog sjældent, at uren hud fortsætter hele livet.

Læs eksempelvis om 22-årige Isabella Frydshou, der indtil for ganske nyeligt er sluppet for bumser og kun har haft én om året. Det satte et stramt trænings- og kostprogram dog en stopper for.

Såfremt man føler sig generet af sin urene hud, kan man med fordel benytte en målrettet og effektiv hudplejeserie mod uren hud. Her er det vigtigt, at hudplejeserien har et højt indhold af salicylsyre (2%) for at være effektiv.

En sådan hudplejeserie vil minimere generne fra uren hud og kan i nogle tilfælde komplet fjerne det, uden at det nogensinde kommer tilbage.

Når man har fundet den hudplejeserie, man gerne vil benytte, er det vigtigt, at man er disciplineret omkring det at bruge den, hvis man ønsker at opnå den maksimale effekt. Et eksempel på en yderst effektiv fremgangsmåde kan ses her: Produktguide