Der er mange årsager til tør hud. I vintermånederne kommer du ude fra den bidende kulde og ind i den dejlige varme med radiatoren kørende for fulde drøn. Når du bevæger dig mellem et varmt og koldt klima forstærkes udtørringen af huden.

Lange varme bade frarøver din hud dens naturlige olier og dermed fugt. Du ender ud med tør hud der klør og er årsag til rødme og urenheder. Dup dig tør med et håndklæde og følg for alt i verden ”3-sekundersreglen”, som du kan læse om her, hvor vi også giver dig det absolut bedste råd mod tør hud.

Sådan bekæmper du tør hud

Det er aldrig rart at gå rundt med tør og irriteret hud. Tør hud kan faktisk være en medvirkende faktor til bumser. Oplever du dehydreret og tør hud, bør du drikke mere væske. Husk at huden er kroppens største organ og derfor har mindst lige så meget brug for væske som resten af kroppen.

Der er intet lettere sted at starte med at bekæmpe tør og uren hud end ved at drikke vand, spise sundt og sørge for god hudpleje. Vælg produkter med salicylsyre, der eksfolierer huden, og tilfører din hud fugt frem for fedt, så din hud bliver blød og smidig. Med produkter fri for parabener, parfume og farvestoffer udsætter du samtidig ikke din hud for eksempelvis kemikalier, der kan fremkalde allergier.

Med Dermaxirs 3-Trins Solution renser, fugter og nærer du huden uden at tilstoppe porerne. Spar 10 % ved at købe vores 3-Trin Solution og få en blød, smidig og bumsefri hud på få uger!


Denne pakke fjerner ikke kun bumser og urenheder, men fugter også huden i dybden og efterlader den glat og blød. Spar 10 % og få følgende: 

Dermaxir n1 Daily face Wash
Dermaxir n3 Moisturising Face Gel
Dermaxir n7 Smoothening Serum
+ Gratis Blackhead Removing Tool
+ Fri fragt

Pris: 410,00 kr 535,00 kr