Der er mange årsager til tør hud. I vintermånederne kommer du ude fra den bidende kulde og ind i den dejlige varme med radiatoren kørende for fulde drøn. Når du bevæger dig mellem et varmt og koldt klima forstærkes udtørringen af huden.

Lange varme bade frarøver din hud dens naturlige olier og dermed fugt. Du ender ud med tør hud, der klør, er årsag til rødmen og urenheder. Dup dig tør med et håndklæde og følg for alt i verden ”3-sekundersreglen”, som du kan læse om her, hvor vi også giver dig det absolut bedste råd mod tør hud.

Årsagerne til tør og uren hud kan være gode at kende, men hvorfor ikke blot fokusere på løsningen på tør og uren hud?

Sådan bekæmper du tør hud

De færreste har lyst til at gå rundt og ligne en fisk med skæl, og tør hud kan rent faktisk være en medvirkende faktor til bumser. Drik gerne to liter vand om dagen, da vand fugter huden indefra.

Der er intet lettere sted at starte med at bekæmpe tør og uren hud end ved god hudpleje. Vælg produkter med salicylsyre, der eksfolierer huden, og tilfør din hud fugt frem for fedt, så din hud bliver blød og smidig. Med produkter fri for parabener, parfume og farvestoffer udsætter du samtidig ikke din hud for eksempelvis kemikalier, som trænger ind i huden gennem sprækkerne i den tørre hud.

Med Dermaxirs Smoothening Solution renser, fugter og nærer du huden uden at blokere porerne. Spar 10 % ved at købe vores Smoothening Solution og få en blød, smidig og bumsefri hud på få uger!


Denne pakke fjerner ikke kun bumser og urenheder, men fugter også huden i dybden og efterlader den glat og blød. Spar 10 % og få følgende: 

Dermaxir n3 Moisturising Face Gel
Dermaxir n7 Smoothening Serum
Dermaxir n9 Peel-Off Face Mask
+ Gratis Blackhead Removing Tool
+ Fri fragt

Pris: 436,00 kr  564,00 kr