Blackhead Removing Tool
Du har helt sikkert set professionelle anvende Blackhead Removing Tool, til at fjerne urenheder og bumser. Dette skyldes at de er langt mindre skadelige for huden end når man presser urenheder med fingrene. Ved at benytte dette Tool undgår man bl.a. at påføre huden rifter og bakterier fra fingre og negle, når man forsøger at ”klemme” urenhederne. Toolet er specielt godt til eksempelvis at fjerne hudormene omkring næsen, da metalløkken kan presses ind steder, hvor fingrene ikke kan komme til.

Den korte guide

1.  Vask dit ansigt og hænder med n1 i middelvarmt vand.  
2. Steriliser området på huden, hvor du vil fjerne hudorme, gerne med n3.  
3. Placer dit Blackhead Removing Tool løkken omkring hudormen, pres ned i huden og træk hudormen væk.
4. Rens din hud igen med 3-trins systemet n1, n7, n3 og desinficer dit tool.Sådan anvender du Blackhead Removing Tool
1. Vask ansigt og hænder grundigt med middelvarmt vand, for at undgå udefrakommende bakterier der kan forværre hudens tilstand. Brug evt. n1 Face Wash sammen med en Cleansing Pad og massér huden for at blødgøre og åbne porerne. Du kan også tage et varmt bad, da det vil åbne hudens porer og dermed gøre det lettere at fjerne hudormene. Vi anbefaler at lægge et lille varmt/ vådt håndklæde ovenpå hudområdet i et par minutter for at varme/blødgøre huden inden brug af tool   2.   Desinficer området på huden, hvor du vil fjerne hudorme eller påfør et tyndt lag Dermaxir n3 Moisturising Face Gel  3.  Tag din Blackhead Removing Tool og placer løkken omkring hudormen. Vip toolet stille og roligt fra side til side imens du forsigtigt presser redskabet ned i huden. Træk rolig væk i toolets lange retning   4. Når hudormen er fjernet anbefales det at igen at rense huden med noget desinficerne eller med Dermaxirs hudplejeserie. Husk også at desinficer dit tool efter brug.

Det er vigtigt at være forsigtig når man fjerner urenheder, da de ikke altid er klar til at blive fjernet. Gå evt. til en professionel hvis du er i tvivl eller ikke selv er i stand til at fjerne urenheden, for at undgå at skade huden.