Bumser i panden er det mest typiske tegn på uren hud, og de forekommer hos alle unge mennesker på et eller andet tidspunkt – på nogle mere end andre og i kortere eller længere varighed.

For at undgå bumser i panden og i det man kalder T-zonen (pande, næse, mund, hage) er det vigtigt at pleje din krop godt og benytte en god hudplejeserie. At din krop er i balance er fundamentet for at din krop trives, hvilket er første skridt mod bekæmpelsen af uren hud og bumser i panden.

Det næste – og vigtigste – skridt er, at du giver din hud optimale betingelser for at modarbejde og bekæmpe den urene hud. Ikke kun for at fjerne den ”her og nu” men også for at sikre, at den ikke kommer igen.

Fjernelse af bumser i panden

Den bedste måde at bekæmpe bumser i panden, er ved at dagligt at anvende en mild men effektiv hudplejeserie mod uren hud og bumser. Dermaxir er en hudplejeserie med aktive ingredienser, hvoraf salicylsyre er det bærende aktivstof, der effektivt modarbejder uren hud og bumser i panden og ansigtet generelt. Dermaxir sørger for, at din hud får de optimale betingelser for at bekæmpe din urene hud gennem døgnets 24 timer, hvis du følger produktguiden.

Se de resultater Dermaxirs testpersoner opnåede med Dermaxir