Hemmeligheden bag Dermaxirs egenskaber kommer fra...
Piletræers bark. Det er nemlig fra Piletræernes bark at man udvinder Salicin/Salicylsyre. Salicylsyre har en beroligende effekt, og fungerer også som smertelindring. Salicylsyrens virkning har været anvendt i naturmedicin tilbage i oldtidens Grækenland og i det gamle Ægypten.

Hvad gør salicylsyren?
Salicylsyre opløser og nedbryder effektivt desmosomer, som er vedhæftninger mellem cellerne i det ydre lag hud. Denne proces fremmer eksfoliering af huden og rensning af porerne. Salicylsyre renser derfor effektivt tilstoppede porer og mindsker risikoen for at danne nye hudorme og bumser. Da salicylsyre er fedtopløselig kan syren trænge igennem hudens naturlige olier (talg), og er derfor særdeles effektiv til bekæmpelse af uren og fedtet hud.

Salicylsyre bekæmper ikke udelukkende uren hud og bumser, men det beroliger ligeledes huden. Salicylsyren dæmper desuden rødme, varme, smerter og hævelse i huden og renser og åbner tilstoppede talg- og hårkirtler - netop der, hvor urenhederne opstår.


SALICYLSYRE
Salicylsyre består af en fedtopløselig beta- hydroxysyre, der udvindes af piletræers bark

Salicylsyren egenskaber:
Beroligende effekt  
Opløser og nedbryder effektivt desmosomer
Fremmer eksfoliering og rensning af porerne
Dæmper rødme, varme, hævelser og smerter i huden
Åbner tilstoppede talg-og hårkirtler


Virker salicylsyre på alle former for bumser og uren hud?
Salicylsyre bekæmper bedst whiteheads og blackheads (hudorme), da salicylsyren opløser, keratinpropper og regulerer hudcellerne. Dog kan salicylsyre have en positiv effekt på cystisk akne, da det er bakteriehæmmende.

Alle Dermaxirs produkter indeholder 2 % salicylsyre, på nær n7 Smoothening Serum, som er det tilladte indhold af salicylsyre i håndkøbs produkter i Danmark.


Denne pakke fjerner ikke kun bumser og urenheder, men fugter også huden i dybden og efterlader den sund, blød og lækker. Har du tildens til uren og fedtet hud i t-zonen, vil denne pakke være et hit!
Få FRI FRAGT og spar mere end 15 % på produkterne med Clear Skin Solution.

  • n1 Daily Face Wash
  • n3 Moisturising Face Gel
  • n7 Smoothening Serum
  • n9 Peel-Off Face Mask

699,00 kr 834,00 kr”Man bør anvende eksfolierende
hudplejeprodukter, f.eks. med 2 % salicylsyre til daglig pleje, vedligeholdelse og behandling af uren hud.”

SPECIALLÆGE EMIL HENNINGSEN
Speciallæge i hudsygdomme og kosmetiske hudproblemer