Et af de hotteste produkter indenfor skønhedsverden for tiden er serummet! Men hvad gør et serum egentlig?

Et serum er fugtgivende, men du anvender sikkert allerede en fugtighedscreme. Så hvorfor skal du bruge et serum, og ikke mindst hvordan skal du bruge det? Et serum er et hudplejeprodukt, som påføres ansigtet efter rensing men før anvendelse af en fugtgivende creme/gel.

Serummets formål er at give huden et koncentreret skud vitaminer og effektive ingredienser. Et serum har en fedtopløselig base, der tillader de aktive ingredienser at trænge ind i hudens lag i stedet for kun at ligge på overfladen. Et serum tilbyder koncentrerede doser af effektive ingredienser direkte til din hud, og et serum er derfor et effektivt middel mod eksempelvis tør eller uren hud. Anvend et serum efterfulgt af en fugtgivende gel for at indkapsle fugten og holder din hud hydreret og blød.

Sådan bruger du et serum

Der findes serummer til forskellige formål. Nogle er anti-age, andre mod rødme, og så er der serummer særligt egnet til uren og tør hud. Et serum er rig på antioxidanter, og Dermaxirs n7 Smoothening Serum indeholder bl.a. også hyaluronsyre, glycerin og sneglesekret, som tilfører huden ekstra fugt og gør huden smidig. Den er derfor særdeles velegnet til uren og tør hud.

Serummets konsistens gør, at de aktive molekyler lettere trænger ind i huden end en almindelig creme.

Brug en mængde svarende til størrelsen på en ært, og masser blidt produktet ind i huden på særligt udsatte steder. Lad produktet virke og trænge ind i huden, før du anvender en fugtgivende creme/gel.

Du finder serummet i vores Smoothening Solution, som du sparer 10 % på!


Denne pakke fjerner ikke kun bumser og urenheder, men fugter også huden i dybden og efterlader den glat og blød. Spar 10 % og få følgende: 

Dermaxir n1 Daily Face Wash
Dermaxir n3 Moisturising Face Gel
Dermaxir n7 Smoothening Serum
+ Gratis Blackhead Removing Tool
+ Fri fragt

Pris: 436,00 kr  564,00 kr