Det bedste råd mod uren hud og bumser er at benytte en effektiv hudplejeserie – samt have en stærk disciplin når du bruger den. For at opnå maksimal effekt af en hudplejeserie, er det vigtigt, man følger produktguiden, da denne er lavet for at sikre de mest optimale betingelser for at fjerne uren hud og bumser.

For at fjerne uren hud og bumser, skal din hud have optimale betingelser for at modarbejde og bekæmpe den urene hud. Ikke kun for at fjerne den ”her og nu”, men også for at sikre at det ikke kommer igen. Dermaxir er en hudplejeserie med aktive ingredienser, hvoraf salicylsyre er det bærende aktivstof, der effektivt modarbejder uren hud.

Dermaxir er et effektivt middel mod bumser og uren hud, og den unikke produktformel sikrer, at du på mest effektiv vis fjerner din urene hud – og i stedet får en flot og ren hud.  

De optimale betingelser for at fjerne uren hud er at følge nedenstående produktguide trin for trin:
1. En god ansigtsvask er starten på en god dag. Derfor bør du starte dagen med Dermaxir n1 Daily Face Wash 2. Herefter benyttes Dermaxir n3 Moisturising Face Gel 3. Døjer du med tør hud? Hvis din hud trænger til ekstra fugt, kan du mellem Face Wash og Moisturising Face Gel benytte Dermaxir n7 Smoothening Serum.

Gentag morgenrytmen igen om aftenen. Du kan købe Dermaxir her: Køb Dermaxir

1
 n1 Daily Face Wash 

2
n7 Smoothening Serum
 

3
Moisturising Face Gel

Suppler med
2-3 gange om ugen (om aftenen) påføres Dermaxir n9 Peel-Off Face Mask umiddelbart efter anvendelse af n1 Daily Face Wash. Vil du bekæmpe en specifik urenhed, eksempelvis inden weekendens fest, kan Dermaxir n5 Spot Treatment med fordel anvendes. Produktet smøres på den udsatte bums inden sengetid og bør sidde natten over.

Du kan købe Dermaxir her: Køb Dermaxir