Hudtyper kan deles op i fire kategorier: normal hud, tør hud, olieret hud og kombineret hud. Det er vigtigt at kende sin hudtype, så du kan tilpasse din hudplejerutine og behandle huden med de mest egnede og effektive produkter. Inddelingen handler grundlæggende om hudens fugtighedsniveau. Du kan også have sensitiv hud, som dog ikke grundlæggende handler om hudens fugtighedsniveau.

Tør hud:

Kendetegnet ved mindre elasticitet, stramme porer og en generel strammende følelse i ansigtet Anvend produkter med lækre ingredienser, som lindrer, blødgør og fugter din hud i dybden Smoothening Solution er som skabt til dig med tør hud! Den indeholder både n3, n7 og n9 og giver dig derfor den bedste start på en blød, smidig og ren hud! Spar 10 % og få et gratis blackhead removing tool med i pakken.

Olieret hud:

Kendetegnet ved store porer, glinsende hud og urenheder Anvend eksempelvis Dermaxirs dybderensende og effektive ansigtsmaske, der fjerner renser ansigtet og fjerner døde hudceller og overskydende fedt.

Kombineret hud:

Kendetegnet ved olieret/fedtet hud i T-zonen, og normal til tør hud i resten af ansigtet Det er vigtigt at rense ansigtet for bakterier og overskydende olier med n1 Daily Face Wash og efterfølgende fugte og beskytte huden med en n3 Moisturising Face Gel.

Sensitiv hud:

Kan resultere i kløe, tørhed, rødmen eller udslet Anvend eksempelvis Dermaxirs milde produkter, som alle er uden parfume, parabener og farvestoffer, og ikke skaber hudirritation og allergiske reaktioner - kun det bedste til din hud!

Normal hud:

Kendetegnet ved ingen eller ganske få urenheder Anvend en daglig ansigtsvask, som fjerner bakterier og tilfør samtidig ekstra fugt med en fugtgivende gel.

Bliv klogere på hudtyper og den optimale hudpleje her.

Eller spring direkte ud i en Smoothening Solution og spar 10 %! For blot 436 kr. får du en blød, smidig og ren hud på få uger!


Denne pakke fjerner ikke kun bumser og urenheder, men fugter også huden i dybden og efterlader den glat og blød. Spar 10 % og få følgende: 

Dermaxir n3 Moisturising Face Gel
Dermaxir n7 Smoothening Serum
Dermaxir n9 Peel-Off Face Mask
+ Gratis Blackhead Removing Tool
+ Fri fragt

Pris: 436,00 kr  546,00 kr