Bumser på numsen er et problem for flere, end man umiddelbart skulle tro. Derfor er der ingen grund til at skamme sig eller mene, at det er pinligt, hvis man har bumser på numsen, eksempelvis når man står i omklædningsrummet blandt andre. Det kan dog være svært at håndtere, også mentalt, men der er faktisk flere ting du kan gøre for at bekæmpe genstridighederne, for l igesom det kræver pleje at bekæmpe bumser i ansigtet, kræver det også pleje at komme af med bumser på ballerne.  

Læs også: Bumser på hagen - hvorfor og hvad gør jeg?

Hvorfor får man bumser på numsen?

Stillesiddende arbejde og lange ture på cyklen også give bumser på numsen. Hårsækkene bliver meget let tilstoppede, når du sidder ned i lang tid ad gangen, specielt hvis du samtidig har tendens til at svede.

Stramt tøj er en stor synder, når det kommer til irriterende bumser på numsen. Stramtsiddende tøj gør det svært for huden at ånde og forhindrer sved og bakterier i at blive transporteret væk fra huden. Stramt tøj skaber friktion mod huden og kan give irritation og samtidig tilstoppe dine porer. Vil du undgå bumser på numsen, bør du derfor i en periode prøve at tage løstsiddende tøj på. Derudover bør du anvende undertøj af bomuld, da syntetisk stof ikke på samme måde tillader huden at ånde, hvorfor du kan ende med bumser på numsen.  

Det anbefales aldrig at anvende fede cremer til brug i ansigtet eller på ballerne, da det kan være med til at tilstoppe porerne og eksempelvis give bumser på ballerne. Får du bumser på numsen bør du i stedet bruge produkter med salicylsyre, som har en eksfolierende effekt, trænger igennem overskydende olier og renser i dybden. Dermaxirs unikke produkter har samme virkning på kroppen som i ansigtet. Derfor kan du med fordel anvende Dermaxir til at bekæmpe bumser på numsen. Ligesom daglig ansigtsvask er vigtigt, er det også vigtigt at vaske overskydende fedt og sved af kroppen med et mildt men effektivt renseprodukt, så porerne ikke stoppes og giver bumser på numsen. Brug herefter en fugtgivende gel for at skåne dine baller for bumser.

- Ingen fede cremer  

- Undgå stillesiddende arbejde

- Undgå stramtsiddende tøj

+ Brug produkter med salicylsyre

+ Suppler med en fugtgivende gel