Derfor bør du altid beskytte din hud mod solen

Solen gør os glad og vi føler os mere attraktive med en skøn sommerglød. Vi har brug for solens stråler for at trives, og den har mange gode egenskaber – men desværre følger de farlige UV-stråler med. For at undgå solskoldning, hudkræft og rynker, bør du altid beskytte din hud mod solen.

Sådan forebygger du rynker, pigmentskader og ødelagt hud

Selvom solen gemmer sig bag skyerne, skal du stadig huske solcremen – specielt hvis du vil beskytte huden mod de skadelige UV-stråler. Mange af os forbinder kun solbeskyttelse med sommer og sol, men solens skadelige UV-stråler trænger igennem alt slags vejr – også når det er overskyet eller vinter.


Solen er en af hudens største fjender og er med til at sætte gang i hudens aldringsprocesser. Derfor er det en god idé at alliere sig med en god dagcreme med solfaktor, da solbeskyttelse bør være en naturlig del af enhver hudplejerutine hele året rundt.

N15 Day Cream beskytter mod den daglige mængde UV

Den fugtgivende n15 Day Creme er et must-have, da den forebygger og reducerer uren hud og på samme tid beskytter huden mod de skadelige UV-stråler. Med den parfume - og parabenefri dagcreme, kan du trygt cykle til og fra arbejde, gå en tur i parken og alle de andre hverdags aktiviteter - dagcremen beskytter nemlig din hud mod sålens skadelige stråler og frie radikaler.

Derfor skal du beskytte din hud:

Solen er en stor årsag til bl.a. ødelagt kollagen i huden. Kollagen holder huden ung og spændstig og det er derfor essentielt at beskytte huden, hvis man vil undgå tidlige aldringstegn, rynker og fine linjer.


Derudover nedbryder solen hudens immunforsvar, hvilket mindsker hudens naturlige helbredelsesevne. Dette kan bl.a. gøre det mere vanskeligt for huden, at hele efter en bums eller urenhed.

Desværre er solens stråler kræftfremkaldende og af denne årsag, bør vi altid bruge UV-beskyttelse i vores dagcreme. Sørger man for altid at holde sig i skyggen, når solen er stærkest og bruge solcreme på hele kroppen, når man tilbringer en eftermiddag på stranden, så er man godt dækket ind.

n15 DAY CREAM – WITH SPF15

Sold out
Dagcreme med SPF15
Få ren & smuk hud
1–2 dages levering

Få gode tilbud og rabatter på Dermaxir

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips, tricks og gode råd omkring hudpleje og uren hud. Du får som den første, alle de gode tilbud og rabatter samt mulighed for at blive en del af vores testpanel.

Tak fordi du tilmeldte dig! Du får 10% rabat på din første ordre.
This field is required
This field is required