Vil du uren hud til livs, findes der et utal typer af behandling og produkter, men mange unge med uren hud oplever, at kun ganske få produkter rent faktisk behandler og fjerner den urene hud.

De mest effektive hudplejeprodukter til behandling af uren hud indeholder 2 % aktiv salicylsyre, da flere undersøgelser har påvist, at salicylsyre er yderst effektivt i bekæmpelsen af uren hud. Typisk er indholdet af salicylsyre dog kun 0,6 – 1,4 %, da det er et dyrt aktivstof, og samtidig har det den ulempe, at det i behandlingen tørrer huden ud, hvis man ikke tilsætter aktivstoffer, der samtidig tilfører huden fugt.

Bumser på ryggen? Læs om årsager og behandling.

Unik behandling giver dig ren hud

Danmark findes i behandlingen af uren hud kun ét hudplejeprodukt, der indeholder 2 % aktiv salicylsyre og samtidig tilfører huden den nødvendige fugt for ikke at blive tør. Udviklingen af Dermaxir er resultatet af fire års intens forskning i uren hud og behandling af denne, og hvordan man kan kombinere et højt indhold af salicylsyre (2 %) med et fugtgivende aktivstof, der samtidig fungerer desinficerende.

Det fugtgivende aktivstof Saccharomyces Cerevisiae Extract modvirker oxidativ stress, tilfører huden fugt og forbedrer hudens tilstand. Hos Dermaxir tager vi dit hudproblem seriøst, og derfor indeholder Dermaxirs naturlige hudplejeserie kun det bedste for din hud. Derfor indeholder vores produkter hverken hudirriterende ingredienser, parabener, farvestoffer eller parfume.

I tests har Dermaxir vist sig at skabe enormt gode resultater, og hudlæger anerkender sammensætningen af ingredienserne i Dermaxir som værende yderst effektivt i behandlingen af uren hud. Med Dermaxirs hudplejeserie mod uren hud vil du allerede efter få ugers brug opleve resultater, og efter 12 ugers brug vil du have opnået en flot og ren hud.

Du kan læse mere om, hvordan Dermaxir virker her, eller følge Dermaxirs Produktguide for den optimale behandling mod uren hud.

 

3-Trin Solution er et hudplejesæt, hvor du i 3 simple trin fjerner urenheder og bumser på kun få uger. Hvert trin i processen forbereder huden til det næste. Sættet indeholder en dybderensende Daily Face Wash, Smoothening Serum og Moisturising Face Gel. Dermaxirs produkter indeholder salicylsyre, som videnskabelig bevist er den mest effektive ingrediens mod uren hud. Derudover indeholder produkterne 0 % Parfume, parabener og farvestoffer.

Sold out