Arbejdet med at udvikle Dermaxir startede tilbage i 2012. Det var en undersøgelse af selvtilliden hos unge mennesker med uren hud, der inspirerede os til at udvikle en hudplejeserie direkte målrettet mod at fjerne uren hud og bumser.

Vores vision var, at unge mennesker skal have at valg; der skal være en reel mulighed for at opnå en ren hud, hvis det er det, de ønsker. Det skulle samtidig være skånsomme produkter, der ikke går på kompromis – og selv studerende skal have råd til dem.

Disse ting er svære at kombinere, da det er 3 ting, der umiddelbart går i hver deres retning; formentlig af samme årsag fandtes sådanne produkter ikke allerede på markedet. Efter adskillige års udvikling og produkttest skulle vi dog ændre på dette, for det lykkedes os at bryde koden, og i april måned 2016 var produktserien endelig klar. 

Dermaxir er på mange måder markant anderledes end alle andre produkter på markedet, og det krævede adskillige myndighedsgodkendelser for at måtte markedsføre dem i Europa. Disse godkendelser kom på plads i november 2016, og i december 2016 blev Dermaxir endelig lanceret på markedet.

Dermaxir vil ændre markedet og måden, man indtil nu har ment at kunne bekæmpe uren hud.

Vi elsker at fortælle om Dermaxir, så har du spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Dermaxir
Virkeholm 3B
2730 Herlev
Tlf: 70 11 11 50
E-mail: info@dermaxir.com

Dermaxir - når du vil opnå en ren, flot og sund hud.