7 år med uren hud

Vi takker søde Michelle for billederne! Vi er stolte af at have hjulpet hende med så flot et resultat!

"Det bedste ved Dermaxir er, at jeg har opnået pæn hud i ansigtet uden medicinsk behandling og selvfølgelig, at alle deres produkter er uden parfume, parabener og farvestoffer og alligevel er super effektive."

 

Vil du anbefale Dermaxir til andre?

Jeg har allerede anbefalet mange af mine veninder og bekendte Dermaxir, da jeg har oplevet fantastiske resultater på kort tid! Dermaxir får fem store stjerner af mig!

Michelles hudplejerutine

1. Min morgen starter med, at jeg vasker mit ansigt med n1 Daily Face Wash

2. Herefter bruger jeg n3 Moisturising Face Gel i hele ansigtet samt en ansigtscreme.

3. Hver aften inden jeg går i seng, benytter jeg mig af n1 Daily Face Wash, n7 Smoothening Serum og, hvis jeg har en urenhed, bruger jeg n5 Spot Treatment.

4. En gang om ugen eller efter behov, bruger jeg også n9 Peel-Off Face Mask.

Michelles favoritter

"Mine absolut bedste favoritter er Spot Treatment og serummet"!

Shop Michelles favoritter eller læs mere om dem her >

Sold out

Sold out

"Det er svært at beskrive, hvor glad og taknemlig jeg er for at have opdaget Dermaxir! Endelig en hudplejeserie, der er sund for huden og som man kan bruge med god samvittighed".

Michelle Schmidt

Læs hele interviewet med Michelle her

Hvor længe har du haft problemer med uren hud og bumser?

Jeg har haft uren hud/akne siden jeg var 13 år.

Hvor på kroppen/i ansigtet har du været hårdest ramt?

Mine kinder og pande. Det har desværre resulteret i små ar.

Er din hud diagnosticeret som hudsygdommen akne?

Ja, det var den.

Er du hårdere ramt i nogle perioder end andre? I så fald, hvilke perioder og hvordan?

Når jeg skal have min menstruation, er jeg mere tilbøjelig til at få uren hud, eller hvis jeg får spist for meget slik og chips.

Hvad gør du for at holde din hud ren og flot?

Jeg tænker meget over, hvad jeg spiser samt drikker en masse vand. Derudover vasker jeg mit ansigt to gange dagligt med Dermaxirs gode ansigtsvask, der ikke udtørrer min hud, samt en creme efterfølgende.

Hvor længe har du brugt Dermaxir og hvilke produkter har du brugt?

Jeg har brugt Dermaxirs Full Solution i otte måneder.

Beskriv din daglige rutine med Dermaxir

Min morgen starter med, at jeg vasker mit ansigt med n1 Daily Face Wash, hvorefter jeg bruger n3 Moisturising Face Gel i hele ansigtet samt en ansigtscreme.

Hver aften inden jeg går i seng, benytter jeg mig af n1 Daily Face Wash, n7 Smoothening Serum og, hvis jeg har en urenhed, bruger jeg n5 Spot Treatment. En gang om ugen eller efter behov, bruger jeg også n9 Peel-Off Face Mask.

Hvilke produkter er dine favoritter?

Mine absolut bedste favoritter er Spot Treatment og serummet!

Læs også om 19-årige Nicole Lassens hudproblemer, hudplejerutine og anbefalinger.

Hvor hurtigt har du bemærket gode resultater efter brug af Dermaxir?

Relativt hurtigt oplevede jeg, at min hud ikke var så tør som den plejede og efter 2-3 uger kunne jeg se tydelige resultater på mine urenheder.

Hvad er det bedste ved Dermaxirs produkter?

Det bedste ved Dermaxir er, at jeg har opnået pæn hud i ansigtet uden medicinsk behandling og selvfølgelig, at alle deres produkter er uden parfume, parabener og farvestoffer og alligevel er super effektive.

Har Dermaxir gjort en forskel for din hverdag?

Det har det helt bestemt! Jeg bruger ikke lige så meget make up, som jeg gjorde førhen og jeg kan gå uden for en dør uden make up på nu, uden at jeg føler mig flov over at vise mig frem. Det har givet mig mere selvværd, at jeg ikke så tit har uren hud og store udbrud i ansigtet.

Har du brugt andre produkter/serier som ikke har virket som ønsket?

Da min akne startede, var jeg under medicinsk behandling i form af piller og cremer fra lægen. Det stoppede dog aldrig min akne. Udover det har jeg prøvet mange forskellige produkter mod uren hud og akne, bl.a. håndkøb fra Apoteket og Matas.

Vil du anbefale Dermaxir til andre?

Jeg har allerede anbefalet mange af mine veninder og bekendte Dermaxir, da jeg har oplevet fantastiske resultater på kort tid! Dermaxir får fem store stjerner af mig!

Inden du startede på Dermaxir, havde du da nogle indvendinger mod Dermaxir og vores produkter? Var der noget, der fik dig til at tøve med at starte?

Jeg overvejede meget, om jeg skulle købe det, for det var mange penge at bruge og var også lidt skeptisk, om det nu var fup.

Men det jeg brugte inden Dermaxir virkede jo ikke som ønsket. Så var egentlig klar på at prøve noget andet. Så derfor besluttede jeg mig for at læse mere om det på dermaxir.com og valgte at bestille sættet og håbe på, at det var pengene værd. Og det var det heldigvis!

Det er svært at beskrive, hvor glad og taknemlig jeg er for at have opdaget Dermaxir! Endelig en hudplejeserie, der er sund for huden og som man kan bruge med god samvittighed.

Har du et godt råd til andre med hensyn til at pleje sig selv og sin hud?

Det er vigtigt, at man drikker rigeligt med vand og måske dropper sodavand helt. Vasker sit ansigt mindst to gange dagligt, så man får fjernet snavs og skidt fra ansigtet, samt skifter hovedpudebetræk en gang om ugen.

Læs fem gode råd mod uren hud og bumser her.

 

* Grundet unikke fysiologiske egenskaber og den enkeltes brug kan resultater variere fra person til person, hvorfor resultater som ovenstående ikke kan garanteres.

* Grundet unikke fysiologiske egenskaber og den enkeltes brug kan resultater variere fra person til person, hvorfor resultater som ovenstående ikke kan garanteres.

DERMAXIR – DEN VIDENSKABELIGE LØSNING PÅ UREN HUD 
0% parfume, farvestoffer & parabener

Leave a comment

Sale

Unavailable

Sold Out