smoothening serum

Et af de hotteste produkter indenfor skønhedsverden er serummet! Du har sikkert hørt alverdens ting om serum, men hvad gør et serum egentlig? Hvorfor skal man bruge et serum og hvordan skal man bruge det?

Hvad er et serum?

Et serum er et hudplejeprodukt med en højere koncentration af aktive ingredienser. Dermaxir n7 Smoothening Serum indeholder b.la. hyaluronsyre, niacinamide, glycerin og aloet, som tilfører huden ekstra fugt, gør huden smidig og virker let eksfolierende. I modsætning til en creme, er et serum bygget af mindre molekyler, hvilket ofte gør serummet mere flydende. Konsistensen gør, at serummet lettere trænger dybt ned i huden, og netop det er essentielt når produktet skal give fugt og fjerne urenheder eller linjer.

Serum påføres efter rens og før anvendelse af creme eller gel. Selvom et serum også tilføjer huden en masse fugt, betyder det ikke, at den klassiske creme ikke længere har nogen funktion. Tvært imod virker den som et beskyttende skjold oven på serummet. På den måde holder cremen på de aktive ingredienser, samtidig med at effekten af cremen forstærkes. Man kan ganske enkelt sige, at en creme eller gel fugter og beskytter, mens et serum reparerer.

Hvordan anvendes det?

Som nævnt tidligere skal serum anvendes på et rent ansigt, inden fugtighedscremen påføres. Du kan bruge dit serum både morgen og aften, for at give den bedste effekt. Brug disse tre simple trin for at sikre fuldt udbytte.

01.

Rens huden

Rens altid ansigtet og dub det med et rent håndklæde før du påfører. Derved bliver ingredienserne i serummet lettere absorberet.

02.

Påfør serum

Påfør 2-3 dråber og masser det blidt ind i huden. Dette aktiverer de aktive ingredienser og serummet trænger hurtigere ind i huden.

03.

Lad serummet trænge ind

Lad serummet virke i 1-2 minutter før du påfører creme eller gel. Serummet trænger dybt ind i huden, og plejer med aktive ingredienser.

Dermaxirs genopbyggende og fugtgivende serum har en lindrende effekt på tør og skadet hud.

n7 Smoothening
Serum

Sold out
Hydrate me now

Hydrate me now
Solution

Sold out

Leave a comment

Sale

Unavailable

Sold Out