Isabellas drøm er at slutte blandt de bedste til Debutantstævne i Bikini Fitness. Kravene er høje, men hun lider af uren hud på grund af den skrappe træning og diæt. Hudplejeserien Dermaxir støtter hende i kampen mod målet og hjælper hende af med den urene hud.

22-årige Isabella Frydshou lægger vægtene fra sig og pruster en sidste gang. Formiddagens to timers træning er overstået. Pause indtil i eftermiddag, hvor den står på endnu en træningssession. Hun er godt tilfreds med den nye personlige rekord, og hun begynder at føle sig godt tilpas med sit nye træningsprogram og diæt. Isabella besluttede i maj at stille op i klassen Bikini Fitness til Debutantstævne, der finder sted i Herning i slutningen af maj, og hun har siden lagt adskillige timer i træningscenteret.

Træningen har betydet en stor omlægning af både trænings- og kostvaner for den unge debutant. Det har været hårdt at skulle vænne sig til nye vaner, og det har også haft sine konsekvenser både fysisk og mentalt, hvor viljestyrken til tider sættes på prøve, og kroppen reagerer på omlægningen.

”Hudplejeserien Dermaxir giver min træning optimale betingelser”

På trods af at omkring 700.000 unge danskere mellem 14-26 år er generet af uren hud, har Isabella i sine 22 år aldrig været ramt af uren hud – ikke andet end den ene bums, hun får om året. Omlægningen af vaner har dog ændret drastisk på den statistik:

Jeg har konstant fedtet hud som samtidig skaller, især i min t-zone, hvor jeg er begyndt at få bumser. Min hud omkring næse, mund og hage er fyldt med dumme hudorme, som jeg simpelthen ikke kan få bugt med,” fortæller Isabella Frydshou.

Isabella er så generet af sin urene hud og bumser, at hun meget mod sin vilje dagligt bruger makeup for at dække urenhederne. Derfor var hun også glad, da Dermaxir kom på banen og nu er blevet en del af hendes forberedelser op mod NC Bikini Fitness:

Dermaxir giver mig de mest optimale betingelser for at kunne konkurrere. Nu kan jeg fokusere på at træne og spise uden at bekymre mig om min hud og dens tilstand. Den tager Dermaxir sig af,” siger en smilende Isabella.

Bekæmpelse af uren hud kræver tid til selvforkælelse

Isabella er en travl pige. Til dagligt arbejder hun i IDEmøbler i Odense, mens hun sideløbende er i gang med et selvstudie som boligstylist. Altså, når hun ikke lige bruger tiden i fitnesscentret. Der skal dog også være tid til selvforkælelse og mental afkobling, mener hun:

Det er utrolig vigtigt for mit hoved og min form, at jeg kan give mig selv noget forkælelse. Når jeg har ’alenetid’ er det tit i mit karbad, hvor jeg slapper bedst af med musik i højtalerne og 1-2 gange om ugen med min lækre Peel-off ansigtsmaske fra Dermaxir, som virkelig er effektiv og gør min hud blød og dejlig,” siger den unge fynbo.

Ren hud er vigtigt for den ambitiøse debutant

På trods af titlen som debutant har den stærke bikini fitnesspige høje ambitioner, og hun er klar over, hvad det drejer sig om:

Mit klare mål er at slutte i top-5. Jeg ved, at et godt resultat kræver ekstremt hårdt arbejde, og at skønhed, være sund og rask og have en flot hud også er vigtige kriterier for dommerne,” siger Isabella Frydshou forventningsfuldt.

Isabellas daglige rutine med Dermaxirs hudplejeserie mod uren hud

Vil du af med din urene hud og have en flot og ren hud som Isabella, fortæller hun her om sin daglige rutine med Dermaxir:

Morgen:

Aften:

Ønsker du mere inspiration? Læs vores produktguide, hvor vi guider dig til en ren og flot hud med Dermaxir, som du kan købe i vores webshop.

Følg med i Isabellas kamp for Bikini Fitness og en ren hud her på hjemmesiden, på Facebook og på Instagram (Dermaxir og isabellafrydshou).

Leave a comment

Sale

Unavailable

Sold Out