Døjer du med uren hud, har du helt sikkert hørt alverdens råd, årsager og myter om uren hud. Vi bringer dig her fem af de største myter om uren hud.

1. Op mod 700.000 unge i alderen 14-26 år lider af uren hud i større eller mindre omfang. Faktisk plages omkring 80 % af alle mennesker af uren hud på et eller andet tidspunkt i løbet af deres levetid. Selvom udbredelsen er størst i teenageårene er det dog forkert at tro, at det kun er teenagere og unge, der rammes af uren hud og bumser. Hormoner giver kvinder helt op i 40-års alderen problemer med bumser og uren hud. Faktisk har 1 ud af 20 kvinder mellem 40 og 49 år problemer med bumser og uren hud, som skyldes hormonelle udsving i forbindelse med eksempelvis prævention, stress og overgangsalder.

2. Du har garanteret hørt, at det hjælper at smøre tandpasta på dine bumser. Det bør du stoppe med! Indholdsstofferne i tandpasta kan give irritation, og tandpasta med et højt indhold af fluor kan rent faktisk give dig endnu flere bumser i mund-regionen. Tandpasta er til tænderne, ikke huden.

En af de største myter om uren hud

3. En af de mest kendte myter er, at chips, slik og usunde sager giver flere bumser. Der er dog ikke noget videnskabeligt bevis for, at bestemte fødevarer giver uren hud. Alligevel har mange forskere dog set en sammenhæng mellem uren hud og komælk. De fleste børn får mælk fra de er helt små, og et koldt glas mælk er en skøn måde at starte dagen på! Men har du problemer med bumser og generel uren hud, kan det altså være en god ide at droppe mælken – i hvert fald for en periode, så du kan se, om det har en effekt.

 
Er du plaget af uren hud, kan det alligevel være en god ide at være opmærksom på, hvad du spiser. En sund og fiberholdig kost er nemlig med til at rense blodet for de toksiner (giftstoffer), som giver uren hud.

4. Er du pige, har du helt sikkert hørt og måske endda selv følt, at din makeup skulle give dig bumser. Især tidligere har mange makeup-produkter indeholdt stoffer, der har været med til at tilstoppe hudens porer og derved øge risikoen for bumser. I takt med at flere og flere producenter fokuserer på sunde og miljøvenlige alternativer, er det dog ganske få produkter der indeholder skadelige stoffer, der kan tilstoppe dine porer. Der findes endda mineralfoundations fremstillet specielt til uren hud.

Dermaxirs hudplejeserie er uden hverken parfume, parabener eller farvestoffer og indeholder derudover en masse fugtgivende og lindrende ingredienser som honning, aloe og troldnød. Og så kan Dermaxir n1 Daily Face Wash faktisk anvendes til at fjerne makeup.

5. Mange, der har problemer med bumser, tror, at olie, serum og cremer kan forværre den urene hud. I stedet bruger de antibakterielle og udtørrende produkter, og det er faktisk med til at give endnu flere bumser. Huden begynder nemlig at producere ekstra talg for at kompensere for den manglende fugt, og det tilstopper porerne yderligere. Derfor er det vigtigt at tilføre huden fugt efter at have vasket ansigtet. Dermaxir n3 Moisturising Face Gel fugter i dybden og ligger en beskyttende, antibakteriel hinde, der forhindrer nye urenheder i at opstå.

Tilføj kommentar

Sale

Unavailable

Sold Out