fem sommer tips

Vi har samlet 5 sommerråd mod uren hud. Er du i tvivl om hvad du kan gøre for at få flot og ren hud hen over sommeren, så læs med her.

1. Beskyt dig mod solen
I sommerens varme dage er det fristende at tilbringe en masse tid i solen. Selvom solen er vores vigtigste kilde til D-vitamin, skal man dog passe på med overdreven solbadning og brug af solarium. Solen tørrer nemlig din hud ud ligesom den dræber hudcellerne og som konsekvens producerer huden mere talg og flere hudceller. Derfor er sandsynligheden for at få flere bumser og urenheder større, jo mere du opholder dig i solen, da talg og døde hudceller tilstopper hudens porer. Og som altid anbefaler vi, at du bruger solcreme!


2. Daglig hudpleje
En af de nemmeste og mest effektive steder at starte sin hudpleje, er ved dagligt at følge en god hudplejerutine to gange dagligt. Sørg for at få renset din hud i dybden og påfør derefter fugt. Er du plaget af uren hud, bør du kigge efter hudplejeprodukter der indeholder salicylsyre.

Se Dermaxirs 3-trins guide her.  


3. Kost, vand og motion
Ønsker du en ren, flot og sund hud, er det vigtigt at spise en varieret kost, dog gerne med masser af frugt og grønt, da en sund og fiberholdig kost er med til at rense blodet for de toksiner (giftstoffer) som giver uren hud. Derudover er det essentielt at drikke en masse vand. Vand er med til at holde huden i balance og udskille kroppens affaldsstoffer.
Derudover er motion en vigtig faktor for at opnå en ren og flot hud, da motion øger blodcirkulationen i kroppen, reducerer stress, som er en medvirkende faktor til uren hud, og forhindrer tilstoppede porer. Man bør dog altid vaske sig efter at have dyrket motion,
da sved medvirker til uren hud.


4. Klem ikke bumsen
 Vi kender det alle: en irriterende bums, der sidder lige midt i panden og spolerer aftenens planer. Alligevel sitrer det i fingrene for at ”poppe” bumsen. Når du klemmer bumser eller hudorme med fingrene spreder du nemlig bakterierne til andre områder af huden. Samtidig risikerer du betændelse og ar.
I stedet bør du benytte et værktøj specielt designet til at behandle bumser og hudorme. Et såkaldt
Blackhead Removing Tool, som fjerner hudorme uden at sprede bakterierne eller lave rifter på huden.

Læs mere om det her.


5. Hygiejne
Sved er med til at stoppe hudens porer og med de mange varme sommerdage, er det vigtigt at være opmærksom på dette. Udover at vaske sveden af sig, er det også vigtigt ofte at skifte sit tøj, sengetøj og træningstøj, da sveden aflejre sig og irriterer huden. Derfor bør du også bære løstsiddende tøj, der tillader kroppen at ånde.

 

Hydrate me now

Hydrate Me Now
Hydrate Me Now Solution er det perfekte match til dig, der til dagligt ønsker at give din hud både dybderens og et fantastisk fugt-boost. Pakken indeholder bestselleren n1 Daily Face Wash, fugt boosteren n7 Smoothening Serum og den plejende og beskyttende n15 Day creme med SPF 15. Få FRI FRAGT og spar mere end 10 % på produkterne med Hydrate Me Now Solution.

599,00 kr 677,00 kr 

 

Leave a comment

Sale

Unavailable

Sold Out